Mondharmonica workshop (eigen locatie) in Hilversum

Mondharmonia workshop
 
Mondharmonica leren spelen in 1,5 uur tijd, een onmogelijke opdracht?
 
We garanderen je dat het kan en bovendien op een hele prettige manier! Iedere deelnemer krijgt tevens na de workshop zijn eigen instrument mee!
 
Deelnemers hoeven geen noten te kunnen lezen en zelfs nooit eerder iets met muziek gedaan te hebben om mee te kunnen doen. De harmonica heeft een razend slim en eenvoudig systeem om liedjes te leren en te onthouden.
 
Hoe ziet een mondharmonica workshop eruit: 
We behandelen de techniek en leren al snel gezamenlijk de blues (Mannisch Boy) en een improvisatie blues schema. Daarna leren gezamenlijk bekende liedjes te spelen. 
De verbazing waarmee het allemaal zo snel mogelijk is, werkt bij veel mensen op de lachspieren.
Algemene muziekkennis of kennis van de mondharmonica is niet vereist.
 
Groepsgrootte:
We gaan uit van een minimum van 10 deelnemers. De groepsgrootte is in principe onbeperkt en wordt enkel begrensd door de zaal waarin de workshop gegeven wordt.
Achtergrond informatie:
Locatie:
De workshop kan door heel Nederland gegeven worden! In Breda kunnen we u een gratis locatie aanbieden.
 
Prijs inclusief mondharmonica!
Meer lezen

Mondharmonica workshop (eigen locatie)


Vanaf 10 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Professionele begeleiding
Prijs is inclusief btw

Hilversum

Hilversum is de belangrijkste plaats in de landstreek het Gooi. Hilversum huisvest veel landelijke omroepbedrijven en wordt ook wel aangeduid als de 'mediastad'.

Terwijl in 's-Graveland zich al rijke Amsterdammers vestigden in de 17e eeuw, gebeurde dat in Hilversum pas na de aansluiting op het spoorwegnet in 1874. In 1882 werd de aanleg van een stoomtram naar Laren, Naarden, Muiden en Amsterdam voltooid, die de naam de Gooise Moordenaar kreeg, vanwege een aantal dodelijke ongevallen. Deze tram liep tot 1947. De spoorweg trok onder meer de rijke families Brenninkmeijer (eigenaren van C&A), en de aan hen verwante Gockels. Een andere bekende familie in Hilversum waren de Wortelboeren. Mede door deze families kreeg Hilversum langzamerhand een overwegend katholiek signatuur. Dat leidde tot de bouw van de grote neogotische Sint-Vituskerk voor 1800 mensen, ontworpen door P.J.H. Cuypers, in 1892. Na de komst van de spoorweg groeide Hilversum heel snel, aanvankelijk door de groei van de textielsector (weverijen en aanverwante bedrijven) en de vestiging van tapijtfabrieken (waarvan uiteindelijk de Veneta overbleef). In 1918 startte de Nederlandsche Seintoestellen Fabriek en daarna begonnen ook de experimentele radio-uitzendingen. Daarop volgde de vestiging van omroepen van alle gezindten, na de Tweede Wereldoorlog gevolgd door de televisie. Sinds het verdwijnen van de grotere industrie is de mediasector de grootste werkgever van Hilversum.

Hilversum

Reviews

9
A.A. strating

Uitstekende workshop waar je veel entertainment uit haalt.

Best
Mondharmonica workshop
21 januari 2020
10
Leon

Met onze studentengroep hebben we het ontzettend naar onze zin gehad met deze mondharmonicaworkshop! We hadden veel lol met Marco die ook lekker meeging in onze studentikoze ongein. Zeker een aanrader!

10
Bonny

Onlangs een houd-je-mond-harmonica workshop gevolgd met een groep van 12 meiden. Alles behalve suf ;-). We hebben veel gelachen en tot in de late uurtjes plezier gehad van de mondharmonica’s in de binnenstad van Breda! Marco is erg enthousiast wat zorgt voor een gezellige sfeer, aanrader!

Breda
Mondharmonica workshop
12 december 2019
Meer reviews
Delen
Ook dit uitje doen