STRAATGOLF

0314-741741

Straatgolf

Straatgolf of streetgolf: Teambuilding tijdens een actief maar relaxed uitje!

De belangrijkste ingrediënten voor een geslaagd uitje zijn nog altijd teambuilding, actie, beetje relaxen, lekker lachen en toch ook dat stukje sensatie. Straatgolf heeft al deze elementen in zich. Het is één van de snelst groeiende activiteiten in Nederland.

Straat golf of streetgolf is het gevolg van 2 soorten golf: urbangolf en straatgolf! In Nederland ontdekken steeds meer mensen straatgolf. Het urbangolf gebruikt originele golfclubs en de daarbij horende golftechniek met een lichter balletje. Straat golf is de zeer populaire variant waar met een klompen golfclub en een grotere foambal door de stad wordt geslagen.

Beide sporten zijn leuk en worden steeds meer beoefend. Er waren echter een paar kleine onvolkomenheden: Bij urbangolf zal men zich eerst de techniek van het traditionele golf eigen moeten maken en dat kost een hoop ballen. Het straatgolf is door iedereen uitvoerbaar en kan altijd en overal!

Deze varianten golf zijn geëvolueerd tot de sport straatgolf of streetgolf! Op straat wordt met een speciale club en zachte (foam) grote golfbal gespeeld. Je golft langs kerken, over pleinen en door de winkelstraten. De ondergrond is altijd bespeelbaar en de gemeente heeft de baan gratis verlicht. Holes zijn alledaagse attributen uit het bekende Nederlandse straatbeeld.

Wat staat jullie te wachten tijdens straatgolf?

Jullie worden relaxed ontvangen met een drankje. Dan volgt de nodige uitleg over onze speciaal gefabriceerde “foam straatgolfbal” en de “houten straatgolfclub” wordt overhandigd. De banen gaan door de historische binnenstad. Aan de hand van een vooraf uitgestippelde route volgen jullie het parcours. Onderweg kom je de holes tegen. Hier zijn extra bonuspunten te verdienen voor het team dat als eerste de bal erin krijgt. Wie beschikt er over een verborgen straatgolftalent en wordt de winnaar van de dag?

Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt waar onder het genot van een tweede drankje de winnaars in het zonnetje worden gezet.

Honger naar meer?

Een lunch of diner is een prachtige afsluiting van jullie middag. Even goed bijtanken voor de avond. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse opties. Neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Kleinere groepen of groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

LET OP: STRAATGOLF IS HELAAS NIET MOGELIJK OP KOOPAVONDEN EN OP ZATERDAG. HET IS DAN TE DRUK IN HET STADSCENTRUM. 

www.straatgolf.nl

Aantal personen: Vanaf 15 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Tijdsduur: Ongeveer 3 uur
Prijs: € 29,50 incl. BTW per persoon
Locatie: In 229 plaatsen mogelijk Bekijk locaties

Uitje is inclusief

Fris / bier of wijn bij ontvangst meer
Fris / bier of wijn bij terugkomst
Professionele begeleiding
Prijs is inclusief btw
Inclusief reiskosten
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Digitale camera’s
Materialen
Prijs voor winnende team
GPS Ontvanger
Straatgolf

Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Straatgolf' mogelijk?