Haarlem, Alle uitjes in Haarlem

023-7410040

Vrijgezellenfeest in Haarlem

Een vrijgezellenfeest is een feest dat door vrienden of familie van de bruid of bruidegom georganiseerd wordt om afscheid te nemen van het vrijgezellenbestaan voordat de bruid en bruidegom in kwestie in het huwelijk treden. Het vrijgezellenfeestje is er doorgaans op gericht om de bruid of bruidegom voor paal te zetten. Bij TotalBlue-Events kunt u het zo gek maken als u zelf wilt , voor een spannend paintball uitje is er een konijnenpak voor de vrijgezel aanwezig. Zowel de city uitjes als de actieve uitjes zijn geschikt voor een geslaagd vrijgezellenfeest.

Hieronder vindt u het aanbod van uitjes in Haarlem.

Houdt u van een hollands uitje zoals: wie is de mol of een gps tocht door de Nederlandse steden dan zit u hier goed! Bekijk hier alle leuke uitjes die u kunt boeken bij TB Events. Links kunt u gebruik maken van het filter, zodat u gerichter kunt zoeken. Natuurlijk is het ook mogelijk om via onze contactpagina een berichtje achter te laten, zodat wij contact met u opnemen.

Filter resultaten

Tussen € 10,- en €180,-
Zet alles uit

Haarlem

Een verbluffende stad en een heerlijke plaats voor een stadstocht of -evenement

Haarlem is een stad en gemeente in Nederland en Haarlem is de hoofdstad van de provincie Noord-Holland. De stad ligt aan de rivier het Spaarne en in de regio Kennemerland. De gemeente Haarlem telt 149.516 inwoners en is daarmee na Amsterdam de tweede stad van Noord-Holland en de tiende van Nederland. In de vroegmoderne tijd ontwikkelde de stad zich op industrieel gebied als textielstad en op cultureel gebied als schildersstad.  Haarlem heeft een prachtige historische binnenstad. De historische binnenstad, die omringd is door grachten en singels, wordt gekenmerkt door vele oude straatjes en monumenten. Door de jaren heen is de stad een echte moderne stad geworden die zeer geschikt is voor evenementen.

Haarlem

Waarom uw uitje in Haarlem bij TB Events?

Ervaringen

Onze voordelen

  •  Verzorgt meer dan 2000 uitjes per jaar
  •  Op meer dan 280 locaties door het hele land
  •  Levert binnen 2 werkdagen een offerte
  •  Servicegericht
  •  Ook voor activiteiten op uw eigen locatie

Laatste nieuws

Nieuwste uitjes
01-03-2013
We hebben een aantal nieuwe uitjes verwerkt in ons aanbod. De uitjes kunnen worden geboekt door heel Nederland en zijn geschikt voor diverse groepen.
Lees meer »
Nieuwe locaties
01-03-2013
Wij werken graag samen met horecagelegenheden op verschillende locaties. Wij gaan in vrijwel elke stad een samenwerkingsverband aan met diverse horecagelegenheden.
Lees meer »

Laatste tweets

Laatste foto's