Workshop Magic (eigen locatie) in Enkhuizen

Bent u op zoek naar entertainment voor teamwork, motivatie, break-out of gewoon een gezellige inspirerende bijeenkomst, dan is een Magic Workshop zeker de moeite waard!

Onze magic entertainers staan voor u klaar om u de fijne kneepjes van het goochelvak aan te leren. In deze gezellige, enerverende, inspirerende en creatieve workshop zullen de deelnemers de tips & tricks achter goocheltrucs ontrafelen en zij zullen na deze workshop hun “eigen publiek” sportief bij de neus kunnen nemen met een aantal trucs.

Onze magic entertainers weten het verborgen creatieve talent in iedere deelnemer naar boven te halen, wat uiteraard tot hilarische momenten zal leiden.

Tijdens een workshop magic zal de entertainer eerst een kort intermezzo van zijn eigen act laten zien, vervolgens een korte uitleg geven en dan de basisbeginselen doornemen van een aantal trucs. Dan gaan de deelnemers de trucs zelf creëren en onder de knie (proberen te) krijgen. Uit ervaring weten wij dat dit tot bijzondere momenten kan leiden en dat teamwork, motivatie en creatief nadenken om de hoek komt kijken.

Daar waar mogelijk kunnen wij eventueel jullie slogan, bedrijfsnaam, product verwerken in één van de trucs, dit altijd even in overleg.

Meer lezen

Workshop Magic (eigen locatie)


Vanaf 20 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 1 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Fris / bier of wijn bij ontvangst
Professionele begeleiding
Prijs is inclusief btw
Materialen
Prijs voor winnende team

Enkhuizen

Enkhuizen begon haar bestaan in de Middeleeuwen als haven- en vissersdorp. Op 9 april 1356 verleende Graaf Willem V Enkhuizen stadsrechten naar het model van Medemblik dat in 1289 stadsrechten kreeg, en werd het verenigd met het naburige dorp Gommerkerspel, waarvan de kern ongeveer op de plaats van de huidige Wester- of Sint-Gomaruskerk moet hebben gelegen. Buitendijks lag nog het "Oostdorp Enkhuizen" dat waarschijnlijk verdronk bij de stormvloed van 1421. In 1422 kregen de bewoners toestemming de restanten van de buitendijks gelegen kerk op te breken en binnendijks een nieuwe kerk te bouwen, de huidige Zuider- of Sint-Pancraskerk. Enige tijd later werd ook begonnen met de bouw van de Westerkerk, en in de wedloop om de grootste en mooiste kerk te bouwen, kwam duidelijk tot uitdrukking hoezeer de vissers van Enkhuizen en de landbouwers van het voormalige Gommerkerspel nog gescheiden gemeenschappen waren. In de 14e eeuw werd ook de eerste haven gegraven, waarvan de huidige Zuiderhavendijk nog is overgebleven. In de 15e en 16e eeuw werd overgegaan tot uitbreiding van de havens en de aanleg van vestingwerken. Deze vestingwerken zouden na een grote stadsuitbreiding aan het einde van de 16e eeuw de vorm krijgen waarin ze nog steeds duidelijk zichtbaar zijn in de stad.

Enkhuizen
Delen
Ook dit uitje doen