WORKSHOP CUPCAKES MAKEN , Nieuw-Vennep

023-7410040

Workshop Cupcakes maken in Nieuw-Vennep

Ben jij een snoepkont? En hou van je Cupcakes? Maak dan je eigen cupcakes tijdens de workshop Cupcakes maken.

Wat kun je verwachten tijdens de workshop Cupcakes maken:

Geef je fantasie de vrije loop en maak je eigen cupcakes! Jij bepaalt hoe jouw cupcakes eruit komen te zien. Eerst volgt een uitleg over de hoe je de verschillende materialen het beste kunt gebruiken. Onder deskundige leiding word de workshop doorlopen en ga je aan de slag. Eetbare kunstwerkjes worden het. Van een basis cupcake maak jij een waar kunstwerkje. We maken hiervoor gebruik van botercrème. Die we zelf zullen maken. Fondant, sprinkles, ouwel en nog veel meer moois en lekkers om de cupcakes mee te versieren.

Iedere deelnemer krijgt ongeveer 6 cupcakes (afhankelijk van hoe snel je werkt) die je na afloop in een doosje mee naar huis mag nemen.

Wat zijn de kosten voor de workshop Cupcakes maken?

De workshop duurt ongeveer 2 uur.
Cupcakes maken boek je al voor € 36,50 inclusief btw vanaf 15 personen.
Inclusief twee drankjes (koffie, thee of fris) per persoon, exclusief reiskosten (op aanvraag).

Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Honger naar meer?

Een lunch of diner als afsluiter is een perfecte afsluiter van een dag creatief zijn. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse mogelijkheden. Neem hiervoor contact op. De workshop Cupcakes maken is in diverse steden in Nederland, België en Duitsland te doen (ook in het Engels).


 

Aantal personen: Vanaf 15 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Tijdsduur: Ongeveer 2 uur
Prijs: € 36,50 incl. BTW per persoon
Locatie: Op 1 locaties mogelijk Bekijk locaties

Uitje is inclusief

Workshop Cupcakes maken

Offerte aanvragen

personen

Nieuw-Vennep


Waar is 'Workshop Cupcakes maken' in Nieuw-Vennep mogelijk?

}

Waarom Workshop Cupcakes maken bij TB Events?

Ervaringen

Onze voordelen

  •  Verzorgt meer dan 2000 uitjes per jaar
  •  Op meer dan 280 locaties door het hele land
  •  Levert binnen 2 werkdagen een offerte
  •  Servicegericht
  •  Ook voor activiteiten op uw eigen locatie

Laatste nieuws

WKR Tips
15-12-2014

WKR tips
Bij het organiseren van bedrijfsuitjes zijn de fiscale regels van belang. Tot 1 januari 2015 vallen bedrijfsuitjes onder de oude regeling waarbij de kosten van het bedrijfsuitje aangemerkt worden als loon van de werknemer.

Indien je een bedrijfsuitje of personeelsfeest organiseert die tenminste openstaat voor drie vierde van de werknemers van een bepaalde afdeling zijn de uitjes tot maximaal € 454,-- per jaar per werknemer onbelast. Zijn de kosten meer dan € 454,-- dan moet de werknemer over het meerdere belasting betalen. Bedrijven kunnen dit voorkomen door de extra belasting via eindheffing voor hun rekening nemen. Informeer hiervoor bij de accountant voor de mogelijkheden.

Bij de werkkostenregeling vanaf 1 januari 2015 vervallen de huidige regels voor de onkostenvergoedingen. Werkgevers kunnen hun personeelsleden tot het vastgestelde percentage van 1,2 % van de totale loonsom onbelast van vergoedingen en verstrekkingen laten profiteren. Het gaat bijvoorbeeld om kerstpakketten, etentjes, een fiets, personeelsfeesten en het bedrijfsuitje. Bedrijven hoeven deze extra’s onder de werkkostenregeling niet meer per werknemer bij te houden. Dat mag in één berekening voor het hele bedrijf.
Komen deze kosten boven de 1,2 procent uit betaalt de werkgever 80 procent belasting over de vergoedingen. Uitgaand van een modaal salaris van 33.000,-- Euro per jaar valt bijna 400,-- vrij te besteden binnen de WKR. Met een gemiddelde prijs van een bedrijfsuitje van ca. 75,-- Euro is dit veelal geen probleem. 

 

Lees meer »
De WKR
01-12-2014

Er gaat volgens de WKR veel veranderen, maar er zijn genoeg manieren om een uitje te verzorgen die buiten de WKR valt. 


Per 1 januari 2015 is de werkkostenregeling (WKR) voor alle werkgevers verplicht. Binnen deze regeling kunt u in 2015 maximaal 1,2% van uw totale fiscale loon (de 'vrije ruimte') besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen voor uw werknemers. Blijft u onder hieronder dan is er dus niks aan de hand. Over het bedrag boven de vrije ruimte betaalt u loonbelasting in de vorm van een eindheffing van 80%. Daarnaast kunt u bepaalde zaken onbelast blijven vergoeden, verstrekken of ter beschikking stellen door gebruik te maken van de zogenoemde gerichte vrijstellingen.

 

 

Lees meer »
Nieuwste uitjes
01-11-2014

We hebben een aantal nieuwe uitjes verwerkt in ons aanbod. De uitjes kunnen worden geboekt door heel Nederland en zijn geschikt voor diverse groepen.

Lees meer »
Nieuwe locaties
01-11-2014

Wij werken graag samen met horecagelegenheden op verschillende locaties. Wij gaan in vrijwel elke stad een samenwerkingsverband aan met diverse horecagelegenheden.

Lees meer »
Uitjes
01-03-2013
Wij werken samen met diverse horecagelegenheden verspreid door heel Nederland. Onze uitjes kunnen op al deze locaties geboekt worden.
Lees meer »

Laatste tweets

Laatste foto's