Wie ontdekt de verrader? at home in Mons

Eén team. Acht spannende en uitdagende opdrachten. Eén verrader. 
Bij Wie ontdekt de Verrader? speel je als team en zul je acht opdrachten tot een goed einde moeten brengen. Er zijn acht prijzen in het spel en voor iedere geslaagde opdracht weten de kandidaten één prijs te bemachtigen. 
Echter zullen ze al gauw merken dat het niet zo gemakkelijk gaat, er zal namelijk een heuse verrader in het team zitten die ervoor probeert te zorgen dat de kandidaten helemaal geen prijzen gaan verzamelen. 
Het is aan de kandidaten om zoveel mogelijk prijzen te verzamelen en de verrader in hun midden te ontmaskeren!  
Denk jij dat jij de uitdaging aan kunt en de opdrachten tot een goed einde kunt brengen? Ben jij degene die de verrader weet te ontmaskeren en hiermee een einde brengt aan diens sluwe plannen om jouw team te dwarsbomen? 
 
Boek dan nu Wie ontdekt de Verrader? at home bij TB Events! 
Meer lezen

Wie ontdekt de verrader? at home


Vanaf 2 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 1 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Mons

Mons heeft meerdere bezienswaardigheden en leent zich daarom uitstekend voor een uniek uitje! De (niet helemaal voltooide) collegiale Sint-Waltrudiskerk (Collégiale Sainte-Waudru), in Brabantse gotiek werd in 1450 gebouwd op last van het kapittel van Sint-Waltrudis, oorspronkelijk door de architect Jan Spijkens, maar vanaf 1457 werd de leiding van de pas begonnen werkzaamheden toevertrouwd aan Matthijs de Layens, die zich liet inspireren door de Sint-Pieterskerk te Leuven. De belforttoren werd in 1662 gebouwd op de onderbouw van het verwoeste Gravenkasteel dat van de 9e tot de 15e eeuw de verblijfplaats van de graven van Henegouwen was. Het fraaie belfort, waarvoor de Franse dichter Victor Hugo enkel misprijzen had, is het enige Belgische belfort in barokstijl. Van het Gravenkasteel zelf bleven de Conciergerie en de romaanse Sint-Callixtuskapel (1051) goed bewaard. De fraaie gebouwen van de Grote Markt (Grand-Place) vormen een waardige entourage voor het Stadhuis (Hôtel de Ville) waaraan Matthijs de Layens in 1458 een hooggotische voorgevel schonk. Bij de dood van Karel de Stoute werden de bouwactiviteiten gestaakt, en pas in de 16e eeuw hervat. In de 17e eeuw werd er nog links en rechts een zijvleugel aan toegevoegd, en in 1718 kreeg het zijn klokkentorentje. Links van de ingang bevindt zich het populaire aapje, de Singe du Grand Garde, een beeldje dat naar verluidt geluk brengt aan wie zijn kopje aait. Kortom: Mons heeft een historisch centrum wat uitermate geschikt is voor een uniek bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest! 

Mons

Reviews

9,5
Ellis Schoonus

Super leuke middag met goede uitleg en hulp. Dankjewel

8
Fred Groot Nibbelink
Leuk spel. Is vrijwel gelijk aan "Wie is de Mol". Leuke opdrachten, voor elk wat wils. Als je destappen in de voorbereiding volgt, wijst het spel zich vanzelf.
10
Saskia

We hebben samen met de actieve leden van onze studievereniging Facilitas een heel leuk uitje gehad met de online Wie ontdekt de verrader? Het was erg gezellig met leuke spellen en goede begeleiding van Yvette!

8
Ramona

Super leuke avond gehad. Wij speelden wie is de verrader. Leuke spellen zaten erin. In plaats van geld zoals wie is de mol, konden er prijzen verdiend worden. Doordat je samenwerkt is dit laatste best lastig want hoe bepaal je wie gewonnen heeft bij een teamopdracht? Bij de digitale opdrachten kreeg je uiteindelijk niet de uitslag, dus je weet niet zeker of je het nu gehaald hebt of niet. Dit laatste zou wel een goede toevoeging zijn want je bent zo actief bezig met raden dat je niet bijhoudt hoeveel je er daadwerkelijk goed hebt

Meer reviews

Zij gingen u voor!

15-11-2020

Wie ontdekt de verrader? at home  (Eigen locatie)
Delen
Ook dit uitje doen