Voetbal Darts in Mons

TB Events introduceert: voetbaldarts! Darten maar dan op een metershoog dartbord met voetbal!
 
Het voetbaldartspel is een leuk, sportief en een uitdagend teamuitje. Lekker trappen vanaf verschillende afstanden! Lukt het jou 3 keer de maximale score te schieten?! One hundred and eighty!!! Blijk jij de wereldkampioen te zijn van het voertbaldarts?
 
Wat staat je te wachten tijdens het voetbal darten?
 
Speel het spel als darts of probeer elkaars highscore te verbreken. Het voetbaldart spel biedt oneindig veel mogelijkheden. Onze professionele begeleiding zorgt voor een hartelijk ontvangst. Dan worden de teams gemaakt en alle ins en outs verteld over het voetbaldarten. Wie blijkt ongekende kwaliteiten te hebben en is de Michael van Gerwen van de voetbaldartwereld?
 
Een origineel uitje en gegarandeerd een succes! 
 
Meer lezen

Voetbal Darts


Vanaf 15 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Professionele begeleiding
Inclusief reiskosten
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team

Mons

Mons heeft meerdere bezienswaardigheden en leent zich daarom uitstekend voor een uniek uitje! De (niet helemaal voltooide) collegiale Sint-Waltrudiskerk (Collégiale Sainte-Waudru), in Brabantse gotiek werd in 1450 gebouwd op last van het kapittel van Sint-Waltrudis, oorspronkelijk door de architect Jan Spijkens, maar vanaf 1457 werd de leiding van de pas begonnen werkzaamheden toevertrouwd aan Matthijs de Layens, die zich liet inspireren door de Sint-Pieterskerk te Leuven. De belforttoren werd in 1662 gebouwd op de onderbouw van het verwoeste Gravenkasteel dat van de 9e tot de 15e eeuw de verblijfplaats van de graven van Henegouwen was. Het fraaie belfort, waarvoor de Franse dichter Victor Hugo enkel misprijzen had, is het enige Belgische belfort in barokstijl. Van het Gravenkasteel zelf bleven de Conciergerie en de romaanse Sint-Callixtuskapel (1051) goed bewaard. De fraaie gebouwen van de Grote Markt (Grand-Place) vormen een waardige entourage voor het Stadhuis (Hôtel de Ville) waaraan Matthijs de Layens in 1458 een hooggotische voorgevel schonk. Bij de dood van Karel de Stoute werden de bouwactiviteiten gestaakt, en pas in de 16e eeuw hervat. In de 17e eeuw werd er nog links en rechts een zijvleugel aan toegevoegd, en in 1718 kreeg het zijn klokkentorentje. Links van de ingang bevindt zich het populaire aapje, de Singe du Grand Garde, een beeldje dat naar verluidt geluk brengt aan wie zijn kopje aait. Kortom: Mons heeft een historisch centrum wat uitermate geschikt is voor een uniek bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest! 

Mons
Delen
Ook dit uitje doen