Cocktailworkshop in Enkhuizen

Cocktails

Shake it like a pro! De cocktailworkshop waarbij jij de bartender bent!
Op zoek naar een leuk uitje met vrienden of collega's en hou je van een lekkere cocktail? Dan is de cocktailworkshop van TB-Events zeker iets voor jou!

Tijdens deze workshop worden jullie ontvangen door onze bartender. Vervolgens zal deze jullie op enthousiaste wijze introduceren in de wereld van cocktails en van alles vertellen over de historie van de cocktail, de verschillende bereidingswijzen, de materialen en uiteraard over de te bereiden creaties van jullie.
Daarna ga je zelf aan de slag met shakers, muddlers en barspoons om de perfecte cocktail te bereiden en misschien nog wel belangrijker; deze gezellig samen op te drinken!
We maken twee cocktails die uiteraard ook in de alcoholvrije variant, de mocktail, kunnen worden geshaked.

De TB-Events cocktailworkshop; het perfecte uitje voor een vrijgezellenfeest, teambuilding of gewoon met vrienden en vriendinnen.

Shake it like a pro! Shake je mee?
 

Meer lezen

Cocktailworkshop


Vanaf 15 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 1 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Professionele begeleiding
Inclusief reserveringskosten
Materialen

Enkhuizen

Enkhuizen begon haar bestaan in de Middeleeuwen als haven- en vissersdorp. Op 9 april 1356 verleende Graaf Willem V Enkhuizen stadsrechten naar het model van Medemblik dat in 1289 stadsrechten kreeg, en werd het verenigd met het naburige dorp Gommerkerspel, waarvan de kern ongeveer op de plaats van de huidige Wester- of Sint-Gomaruskerk moet hebben gelegen. Buitendijks lag nog het "Oostdorp Enkhuizen" dat waarschijnlijk verdronk bij de stormvloed van 1421. In 1422 kregen de bewoners toestemming de restanten van de buitendijks gelegen kerk op te breken en binnendijks een nieuwe kerk te bouwen, de huidige Zuider- of Sint-Pancraskerk. Enige tijd later werd ook begonnen met de bouw van de Westerkerk, en in de wedloop om de grootste en mooiste kerk te bouwen, kwam duidelijk tot uitdrukking hoezeer de vissers van Enkhuizen en de landbouwers van het voormalige Gommerkerspel nog gescheiden gemeenschappen waren. In de 14e eeuw werd ook de eerste haven gegraven, waarvan de huidige Zuiderhavendijk nog is overgebleven. In de 15e en 16e eeuw werd overgegaan tot uitbreiding van de havens en de aanleg van vestingwerken. Deze vestingwerken zouden na een grote stadsuitbreiding aan het einde van de 16e eeuw de vorm krijgen waarin ze nog steeds duidelijk zichtbaar zijn in de stad.

Enkhuizen
Delen
Ook dit uitje doen