ALL IN VRIJGEZELLENFEEST VROUWEN , Roosendaal

073-7410001

All in vrijgezellenfeest Vrouwen in Roosendaal

Wil jij een compleet verzorgd vrijgezellenfeest voor je vriendinnen? Zijn jullie origineel, creatief en heb jij je eigen stijl? Dan is het All in vrijgezellenfeest voor vrouwen iets voor jou!

Wat kun je verwachten tijdens het All in vrijgezellenfeest voor vrouwen:

Je begint met het creëren van de vrijgezellenoutfit. Je wilt natuurlijk dat de vrijgezel er de rest van de dag ´gelikt´ bij loopt. Door een persoonlijke coach worden tips en trucs geshowd wat uiteindelijk tot een top-outfit leidt voor de bruid. Hierna zal er een lunch of high tea genuttigd worden. Zeg nou zelf, je wilt toch goed voorbereid aan de rest van de dag/nacht beginnen. Na de lunch of high tea is er ruimte voor een workshop naar keuze om jullie creatieve of culinaire kunsten te tonen. Je kunt kiezen uit de workshoppen: design met Duct Tape, tassen pimpen, koe beschilderen, servies beschilderen,  mozaïeken, bonbons, cupcakes, memoborden maken, slippers pimpen, smartphone cover pimpen of pimp in the mix (een mix van voorwerpen pimpen).

Hierna ga je met de vrijgezel in jullie gecreëerde vrijgezellenoutfit het stadscentrum in om leuke en verrassende opdrachten te doen.  Even helemaal los en dan lekker dineren. Na het diner zit het All in vrijgezellenfeest voor vrouwen erop en kunnen jullie goed voorbereid het bruisende nachtleven in.

Voorbeeld mogelijke tijdsplanning:

12.00 - 13.00 Vrijgezellen outfit maken

13.00 - 14.30 Lunch of high tea

14.30 - 16.30/17.00 Creatieve of culinaire workshop naar keuze

17.00 - 18.30 Centrum in met ludieke vrijgezellen opdrachten

18.30 - ……. Diner     

Wat zijn de kosten voor het All in vrijgezellenfeest voor vrouwen?

Het All in vrijgezellenfeest voor vrouwen duurt ongeveer 8,5 uur.
Je boekt het al voor € 94,50 inclusief btw vanaf 15 personen.
Inclusief high tea of lunch en diner, exclusief reiskosten(op aanvraag).

Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Aantal personen: Vanaf 15 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Tijdsduur: Ongeveer 4 uur
Prijs: € 94,50 incl. BTW per persoon
Locatie: Op 5 locaties mogelijk Bekijk locaties

Uitje is inclusief

Lunch meer
Diner
Professionele begeleiding
Prijs is inclusief btw
Materialen
Prijs voor winnende team
All in vrijgezellenfeest Vrouwen

Offerte aanvragen

personen
Roosendaal

Roosendaal

Roosendaal is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, in deze gemeente wonen 77.571 mensen. Voor de naam Roosendaal zijn er twee verklaringen. De naam zou volgens sommigen een symbolische betekenis hebben. Het ‘dal der rozen’ zou verwijzen naar de Heilige Maria, aan wie de eerste kapel te Roosendaal oorspronkelijk was gewijd. Pas later werd Sint Jan de Doper de patroonheilige. Maria werd in de Middeleeuwen vaak door bloemen gesymboliseerd. Zo stond de witte lelie voor zuiverheid en de roos was het symbool van volmaaktheid. Erg plausibel lijkt deze complexe verklaring niet. Anderen verklaren de naam Roosendaal als rietdal: risse is een andere naam voor riet. Dat is meer aannemelijk. De locatie was oorspronkelijk een bijna drooggevallen moeras tussen de zandruggen of donken, dat in de zomer vol riet stond (volgens Jan Cartens, Voetsporen van mijn moeder. Naast dat Roosendaal geschikt is voor verschillende evenementen is het ook een stad waarbij u kunt genieten van de sfeer!


Waar is 'All in vrijgezellenfeest Vrouwen' in Roosendaal mogelijk?

}

Waarom All in vrijgezellenfeest Vrouwen bij TB Events?

Ervaringen

Onze voordelen

  •  Verzorgt meer dan 2000 uitjes per jaar
  •  Op meer dan 280 locaties door het hele land
  •  Levert binnen 2 werkdagen een offerte
  •  Servicegericht
  •  Ook voor activiteiten op uw eigen locatie

Laatste nieuws

WKR Tips
15-12-2014

WKR tips
Bij het organiseren van bedrijfsuitjes zijn de fiscale regels van belang. Tot 1 januari 2015 vallen bedrijfsuitjes onder de oude regeling waarbij de kosten van het bedrijfsuitje aangemerkt worden als loon van de werknemer.

Indien je een bedrijfsuitje of personeelsfeest organiseert die tenminste openstaat voor drie vierde van de werknemers van een bepaalde afdeling zijn de uitjes tot maximaal € 454,-- per jaar per werknemer onbelast. Zijn de kosten meer dan € 454,-- dan moet de werknemer over het meerdere belasting betalen. Bedrijven kunnen dit voorkomen door de extra belasting via eindheffing voor hun rekening nemen. Informeer hiervoor bij de accountant voor de mogelijkheden.

Bij de werkkostenregeling vanaf 1 januari 2015 vervallen de huidige regels voor de onkostenvergoedingen. Werkgevers kunnen hun personeelsleden tot het vastgestelde percentage van 1,2 % van de totale loonsom onbelast van vergoedingen en verstrekkingen laten profiteren. Het gaat bijvoorbeeld om kerstpakketten, etentjes, een fiets, personeelsfeesten en het bedrijfsuitje. Bedrijven hoeven deze extra’s onder de werkkostenregeling niet meer per werknemer bij te houden. Dat mag in één berekening voor het hele bedrijf.
Komen deze kosten boven de 1,2 procent uit betaalt de werkgever 80 procent belasting over de vergoedingen. Uitgaand van een modaal salaris van 33.000,-- Euro per jaar valt bijna 400,-- vrij te besteden binnen de WKR. Met een gemiddelde prijs van een bedrijfsuitje van ca. 75,-- Euro is dit veelal geen probleem. 

 

Lees meer »
De WKR
01-12-2014

Er gaat volgens de WKR veel veranderen, maar er zijn genoeg manieren om een uitje te verzorgen die buiten de WKR valt. 


Per 1 januari 2015 is de werkkostenregeling (WKR) voor alle werkgevers verplicht. Binnen deze regeling kunt u in 2015 maximaal 1,2% van uw totale fiscale loon (de 'vrije ruimte') besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen voor uw werknemers. Blijft u onder hieronder dan is er dus niks aan de hand. Over het bedrag boven de vrije ruimte betaalt u loonbelasting in de vorm van een eindheffing van 80%. Daarnaast kunt u bepaalde zaken onbelast blijven vergoeden, verstrekken of ter beschikking stellen door gebruik te maken van de zogenoemde gerichte vrijstellingen.

 

 

Lees meer »
Nieuwste uitjes
01-11-2014

We hebben een aantal nieuwe uitjes verwerkt in ons aanbod. De uitjes kunnen worden geboekt door heel Nederland en zijn geschikt voor diverse groepen.

Lees meer »
Nieuwe locaties
01-11-2014

Wij werken graag samen met horecagelegenheden op verschillende locaties. Wij gaan in vrijwel elke stad een samenwerkingsverband aan met diverse horecagelegenheden.

Lees meer »
Uitjes
01-03-2013
Wij werken samen met diverse horecagelegenheden verspreid door heel Nederland. Onze uitjes kunnen op al deze locaties geboekt worden.
Lees meer »

Laatste tweets

Laatste foto's